Zeilklipper Pouwel Jonas
Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)English (United Kingdom)
Follow Pouwel Jonas on FacebookFollow Pouwel Jonas on TwitterFollow Pouwel Jonas on InstagramBlogs
Blogs
Zeilklipper Pouwel Jonas en groen ondernemen

inloggen
~ Voorbereiden zeilreis ~
There are no translations available.

Wat neem je mee

Bedlakens
Alle bedden zijn voorzien van een hoeslaken en een fris opgemaakt kussen. Neem zelf een slaapzak of dekbed mee.
Je kunt ook voor € 16,- per tocht een opgemaakt dekbed huren.

Toiletartikelen
Neem handdoeken mee (eventueel ook kleine gastenhanddoekjes voor in de toiletten), zeep en tandpasta. Voor € 4,50 per set zijn handdoeken en washandjes te huur.

Keuken, eten en drinken
Wij bieden je biologische basisingrediënten voor je maaltijden. Kijk voor een complete lijst onder Extra Service. Verse inkopen zoals groente, fruit, melkprodukten en brood, kun je tijdens de reis in de havenstadjes inkopen. In de zomermaanden zijn de prijzen in de supermarkten op de eilanden wel wat hoger dan aan het vaste land.

Het water aan boord is prima drinkwater. Door gebruik te maken van ons leidingwater, bespaar je ook onnodig veel plastic afval.

Aan boord is een biertap aanwezig. Wij bieden het lekkere Olm Premium bier aan. Een 20 liter fust kost € 60,-. Wil je eigen getapt bier tijdens je reis? Bestel het bij ons voordat je aan boord komt.


Kleding

Op het water verandert de gevoelstemperatuur snel. Wij raden je aan kleding mee te nemen die je in laagjes kan dragen. Neem een wind- en waterdicht jack mee en draag waterdichte en slipvaste schoenen.
Aan boord is het dragen van schoenen met hoge hakken verboden, omdat je daarmee de houten vloeren en de verf op het dek  beschadigt.