Zeilklipper Pouwel Jonas
Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)English (United Kingdom)
Follow Pouwel Jonas on FacebookFollow Pouwel Jonas on TwitterFollow Pouwel Jonas on InstagramBlogs
Blogs
Zeilklipper Pouwel Jonas en groen ondernemen

inloggen
~ Welkom op de Pouwel Jonas ~

fotos-homepage02Welkom aan boord van de prachtige tweemast zeilklipper de Pouwel Jonas. We nodigen je graag uit voor een heerlijke zeiltocht. Een ontdekkingsreis langs de voormalige Zuiderzee en de Nederlandse Waddeneilanden.

Laat je meenemen door wind en water op een zeilschip dat al langer dan een eeuw de Nederlandse wateren doorklieft.

Ontdek de Waddeneilanden en de prachtige stadjes langs het IJsselmeer, geniet van de uitgestrekte stranden en maak fiets- en wandeltochten langs de duinen en de mooie, authentieke dorpjes met hun gastvrije inwoners. Je leert van een ervaren schipper en matroos over de kunst van het zeilen en het leven op het water.

Jij mag ons helpen de zeilen te zetten en te trimmen, en ervaren hoe het voelt om een klipper van 37 meter en 160 ton zwaar, de juiste koers te laten varen. Zeilervaring is niet nodig: schipper Henri en matroos Sanne brengen je met alle plezier de fijne kneepjes van de zeilsport bij!

Laat de wind door je haren wapperen, terwijl je trots achter het roer staat!

En na het vaarseizoen? Dan kan je via ons initiatief kookboot workshops volgen aan boord! Of kom eens anders overnachten in Amsterdam deze winter, waar ons schip als botel ligt!