Zeilklipper Pouwel Jonas
Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)English (United Kingdom)
Logboek Pouwel Jonas

Klik hier voor meer berichten

naar terschelling
There are no translations available.

ik ben pien. ik ben 9 jaar

ik hou een verhaaltje over mijn wieken op de pouwel jonas.

mijn oma heeft ons naar harlinge ge bracht, want daar stond de boot,eindelijk waren we op de boot .een paar minuuten later he he eindelijk gaan we. op naar terschelling!we gingen zeilen daar werd ik een beetje misselijk van maar daarna hielt het wel op hoor.
toen we eindelijk op terschelling waren was het avond.
kukeleku  goeie morgen alemaal opstaan met alemaal bedoel ik dus de 11 mannan aan boord.
die zaterdag was het dus het wk dat hebben we natuurlijk gekeken nederland tegen japan dat was heel leuk het was 1-0 voor nederland. toen zijn we even in de stad geweest daar gingen we even wat drinken ik heb ecthi genomen en we kregen er nog wat bij maya en ik.

toen gingen we weer naar de boot we hebben daar nog even in bed ge stoeit maya en ik.toen ginggen we naar bed.en die morgen gingen we naar het srand daar heb ik een krabe poot gevonden die heb ik mee genomen. en toen zijn we in het bos gaan lopen op een groote huivel op die top ging hendri op zijn hoofd staan. toen gingen we weer naar beneden  gegaan en naar de boot geweest en nu vaaren we weer terug naar harlingen.dit was mijn wieken op de pouwel jonas met laura, henri, maya en ik. kus pien

zondag 20 juni 2010