Zeilklipper Pouwel Jonas
Nederlands - nl-NLDeutsch (DE-CH-AT)French (Fr)English (United Kingdom)
Logboek Pouwel Jonas

Klik hier voor meer berichten

Nieuwe website!
There are no translations available.

Eindelijk zijn we online in een nieuw jasje dat onzettend lekker zit! Onze website, gebouwd met de frisse visie en kundige handjes van Karen en Martin van Flashworks, heeft een nieuwe insteek. Codewoord: dynamiek. Zo ruig als ons schip met stevige wind door de golven klieft, zo numb als een piertje met laatste adem bloedde onze site eigenlijk een beetje dood. Dat betekent niet dat wij lijzig en verveeld voor ons uit hebben gekeken, integendeel. Klantencontact, nieuwe tochten opzetten, de Schuimkoppenrace organiseren, zeilwedstrijden.eu reanimeren, het schip weer in de verf, olie en lak gezet, roest gebikt, zorgen dat dochter Maya weer een dosis papa-time aangeboden krijgt, natuurlijk een bijna wekelijkse vrijdagmiddagborrel met de buren, maar dan toch op zaterdag weer aan de slag. Het houdt nooit op.  En nog dank voor de verontrustende mailtjes die wij ontvingen over de gedateerde tochtjes die aan het wegbleken waren op onze 'oude' site.... onze excuses!

We zijn weer helemaal terug! Ik ben per januari 2010 op papier officieel beëdigd tot het Pouwel Jonas imperium (mijn creatieve bedrijfje is nu ondergebracht binnen het bedrijf van Henri) en soms vliegt de drukte mij aan, maar dan is daar een heet bad, een kop koffie bij de Eenhoorn of een ochtend in de sportschool om alle aanstaande stress van mij af te laten vliegen.

Dit logboek zal een rode draad van de website worden. Ik zal tijdens het vaarseizoen aan wal wat updates geven, Henri zal vanaf het water hot news melden en bovenal krijgen de gasten ook het woord. Dus de talen zullen door elkaar vloeien, de verhalen zullen divers zijn, maar de grootste gemeenschappelijke deler is de dynamiek. En die ervaar je bij de Pouwel Jonas! Schip Ahoy en tot ziens aan boord, aan land, of hier binnen de site!

Lieve groetjes, Laura

16 maart 2010