Nieuwsbrief Mei

De nieuwsbrief van Zeilklipper Pouwel Jonas
Beste Visitor, Tuesday, 31 March 2020
Seizoen 2014

De zon lacht ons vaarseizoen tegemoet en ons schip is weer in topconditie.
In oktober zijn we op de werf geweest voor controle, het schip zit weer strak in de verf.

Daarnaast hebben we een nieuwe kluiver van 90 m2 en een genaker van 150 m2, die ons weer een beetje sneller naar de geliefde eilanden gaan brengen!

Komende week varen we ons schip van Amsterdam naar Harlingen, waar ons vaarseizoen direct gaat beginnen...

 

Amsterdam


Pouwel Jonas heeft de hele winter in de Houthaven van Amsterdam gelegen als hotelschip. Wij overwegen om, naast Harlingen en Kampen ook Amsterdam aan te bieden als vertrekhaven. Er zijn plannen in ontwikkeling om een haven te realiseren in onze prachtige hoofdstad. We horen graag of er interesse is om vanuit Amsterdam te varen. De stad biedt uiteraard voor scholen een prima mogelijkheid om het zeilen te combineren met een educatief dagprogramma in Amsterdam, waar het bruist van cultuur.

 

Scholieren

De laatste jaren worden schoolweken steeds vroeger geboekt. Wil je zeilen met scholieren, wacht niet te lang met reserveren van je gewenste periode. Zijn wij al geboekt? Wij zoeken graag een passend schip voor je met een prettige bemanning!

 

Carib Weekend

Vorig jaar hebben we in juli een Caribisch weekend gevaren. Dat was zo'n zomers succes, dat we dit jaar weer de cocktailbar bouwen in ons gastenverblijf. We hangen de zon weer op en laten de BBQ gloeien. We vertrekken dit jaar vanaf Harlingen, zodat we ons Caribische feestje op een Waddeneiland kunnen vieren. Reserveren of meer informatie? Klik HIER.

 

Matroos 2014


Een nieuw seizoen betekent ook weer een nieuwe matroos. We zijn heel blij dat we dit jaar een oude bekende aan boord hebben: Tjerk, een dijk van een matroos met een flinke dosis pedagogische bagage, wat een extra bonus is voor schoolgroepen. Wie was het ook alweer? Klik HIER
 

Wij wensen jullie een heerlijke zomer en begroeten je graag aan boord!

Henri, Laura & Tjerk
Segelklipper Pouwel Jonas • 00 31 6 22 55 69 66 • KvK 05063644 (VOF ZW4)
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan om u af te melden.